Thursday, September 10, 2009

aku mahu pulang =(

stressed out!

burden of works which i am facing rite now really disturb me.. plus problems here and there.. sangat la menambahkan keserabutan.. SErABUT.. tp xpe, think positive an act wisely.. i was planning to go back home this saturday and teruskan percutian hari raya.. 5 hari awal.. wakakaka.. aku x kira. malas dah nak tgk UKM yang menyedihkan aku nih.. hahaha.. so, i have to finish up all my assignments and presentations.. hurry up dear!

company..... checked!
debate equity...checked!
diploma's case..checked!
juris...........checked!
labor...........checked!
PIL.............OMG!!!! xtau nak buat!

ape lagi?? xde dah kot.

tp after raya nih mcm melambai2 lagi je assgnments..
Land- 1 test n 1 asgnment
Equity- Moot
Islamic Banking- presentation
Labor- test
PIL- ade test lagi ke?? adeyy


exam 4 diploma start on 17th oct.. 2 days after mak punya bday.. huhu.. ramai my batch yang mcm nak drop diploma disebabkan sikap BIAS lecturer FPI.. aku pun. tp ape2 pun tgk final exam nh.. kalau teruk sangat drop jah! hahaha.. got no spirit to go to the class on saturday lorh... haha..

wise word for ASNIDA =)
1. never ever give up what u have in life
2. never ever let emotions ruled ur heart n mind, esp
3. let people do anything bad but dont pays them with revenge
4. its not easy to be a good human being, so LEARN!
5. wake up and put all ur concentration back just like the way u did before

n to my friend, mr AMIR AMSYAR, sorry meyh x dapat menghantar anda kat airport on 16th sept tuh, aku dah balik kg.. tapi xpe la.. dah belanje bukak puasa hari tuh.. haha.. good luck with your aero space things kat UK nnt! ade minah cun jangan tunggu lama2.. kempunan kang aku nak tgk gf kau.. hahaha..so, one more year to go, before boleh bergelak ketawa secara life kan? neway, selamat hari raya.. jangan nangis. haha!





p/s...credit to sufi, tlg amikkan gmbr.. haha.. kelakar.. boleh pulak kan amir, kau pusing balik zaba amik gmbr..tulah syok sangat borak masa berbuka sampai lupa nak amik gambar 4 the last time.. hehe..


dan ini aku rasa lat post kot.. tapi xtaula nnt stress nak exam hari2 aku post soalan n jawapan exam aku. haha.. till then, everyone, SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR DAN BATIN....

3 comments:

  1. moga berbahagia dengan amir! salam aidilfitri ye cik asnida.jumpa u kat kelas.

    ReplyDelete
  2. anonymous? kenalkah kita? siap nak jumpa kat kelas nih???

    ReplyDelete
  3. As oy
    cptla update post raya
    mwahaha
    selamat hari raya
    sorry for everything,muahx

    ReplyDelete