Tuesday, February 17, 2009

malas...



arini sangat la pnat..ade test cyber..dan soalan yang keluar sangat laaaa ampehh..xtau la nak buat cmne dah..i juz lost my mood today..dah la esok ade test criminal plak..xde ke sape2 yang boleh cheer up kan mood aku skang nh?? how i wish i can have somene dat i can share my sedeyhness ini..huuu..malas! bosan!nyampah!muak! ape lagi?? mixture of feeling nh lah buat aku fed up n give up nak blaja malam nih! BENCI la.. tapi nak buat cmne..paper criminal..nak taknak kene jugak blaja..alaaaaa..dah la xstart pape lagi nih..haha..boleh pulak buat new post kan kat blog?? buku xbace lagi.. ala mintak karpal singh la tolong terangkan Penal Code kat aku..huhu..mesti gempak! lalala..there is nothing in my head at this moment! zeroooooooooooo!! ter amat stress! mak angah nak balik!!

1 comment:

  1. weh... as... HAHHAH.... ak link blog ko..
    lalallalllalal

    ReplyDelete