Saturday, August 22, 2009

kenapa?

salam ramadhan utk semua.. aku sedang bersahur skang nih.. makan maggi. terlupa plak bukan aku yang beli roti semalam. sufi yang beli.. sempat plak kan nak menulis blog pagi2 buta nih.. aku rasa nak luah sesuatu.. aku sangat sedeh.. teramat.. kadang-kadang terfikir, knp jadi mcm nh.. all this while, i've tried so hard to be a friendly person, (xde la hard sangat memang sejak azali aku nh banyak mulut) but kenapa orang lain ataupun orang 'tu' sangat susah nak menjadi frenly dgn saya.. xkan everytime aku je yang kene start borak, fikir nak ckp ape supaya the atmosphere between kami, tak as cold as iceberg kat kutub utara tuh... warghhhhhh.. depressed.. pagi ini, perkara ni mengganggu mood aku sangat2... rasa nak nangis. mahu nangis. dan akhirnya menangis. tp xboley2.. aku kene jadi kuat la. mana boleh tunjuk kita lemah kan.. hmm.. tetapi, ia sangat mengganggu emosi.. xsuka xsuka. hmm.. xpelah.. ramadhan yang aku tunggu dah tiba pun.. so, happy fasting to all bloggers..n to all muslims.. sama2 lah kita memanfaatkan bulan yang penuh keberkatan ini.


xoxo,

4 comments:

  1. dear as,

    jgn la sedey2 bulan posa ni...
    pasal orang tu, insyaAllah lama2 dia akan start cakap dulu..bagi dia masa adapt sket..hehe..

    kang dua dua banyak cakap sape yang nak dengar? aku? hehe...selamat berbuka...

    ReplyDelete
  2. akibat uber-excited utk mengomen di blog as..aku tlh buat satu kesilapan..

    author bagi komen diatas sepatutnya;

    intan yang baru nak bukak puasa

    not

    intan yang baru nak puasa..

    sekian.
    aku yg serius malu besar skrg..

    ReplyDelete
  3. haha.. intan yang x puasa...thanx 4 da advice. huhu.

    ReplyDelete